Contact

 

Psychologenpraktijk SPEL

Emmerseweg 20
5089 NB Haghorst
Tel. 013-5041358
info@psychologenpraktijkspel.nl
KVK 62822829

 

Telefonische bereikbaarheid

Maandag van 9:00 uur tot 13:00 uur

Dinsdag van 9:00 uur tot 13:00 uur

Woensdag van 9:00 uur tot 14:00 uur

Donderdag van 9:00 uur tot 17.00 uur

Vrijdag GEEN TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID

 

Buiten deze tijden kunt u een boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Wij bellen u dan z.s.m. terug.

Om een afspraak in te plannen of te verzetten voor de locatie Berkel-Enschot, Haghorst, Hapert of Oirschot belt u naar 013-5041358.

 

Beschikbaarheid van zorg buiten kantoortijden of tijdens afwezigheid van uw behandelaar:

Buiten kantoortijden hebben wij geen directe 24 uurs bereikbaarheid in geval van crisis. In geval van crisis kunt u contact opnemen met uw huisarts of de huisartsenpost. Zij hebben rechtstreeks toegang tot de crisisdienst van de Specialistische GGZ.  Als uw psycholoog niet bereikbaar is vanwege (langerdurende) ziekte of vakantie dan hebben wij in onze praktijk de waarneming onderling geregeld. Mocht u vragen hebben of behoefte aan een extra contact dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Onze locaties

Berkel-Enschot
Pandgang 2
5057 EA Berkel-Enschot
(1e verdieping gezondheidscentrum Koningsoord)

U kunt het Gezondheidscentrum bereiken via de straat ’t Zwaantje-Eikenboschweg en dan de nieuwe verbindingsweg Kapittellaan (tegenover winkelcentrum Eikenbosch aan de Eikenboschweg). 

Route

Oirschot
Sint Jorisstraat 49
5688 AS Oirschot
(begane grond, gebouw de Enck, Medisch Centrum de Plataan)
Route

 

Haghorst
Emmerseweg 20
5089 NB Haghorst
Route

Hapert
De Kuil 2a
5527 AA Hapert
Route

 

Onze wachttijden
Onderstaande wachttijden zijn ter indicatie en o.a. afhankelijk van locatie, psycholoog en soort behandeling. Voor de actuele wachttijd per psycholoog kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Na de intake is er geen wachttijd voor de behandeling, u kunt er dus van uitgaan dat de behandeling direct na de intake start.

 

Wachttijden voor kinderen en jeugdigen (bijgewerkt op 07-09-2021)

  • Locatie Haghorst, 8 weken
  • Locatie Berkel-Enschot, 8 weken


Wachttijden volwassenenzorg
 (bijgewerkt op  (07-09-2021)

  • Locatie Haghorst, 8 weken
  • Locatie Hapert, 8 weken (alleen zorgstraat, PoZoB)
  • Locatie Oirschot, 5 weken
  • Locatie Berkel-Enschot, 8 weken

 

Bij een wachttijd langer dan drie maanden wordt samen met u gekeken naar een mogelijke andere psychologenpraktijk in de regio. Ook kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling indien de wachttijden te lang zijn. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen zodat u binnen 4 weken een intake krijgt met een zorgaanbieder in de regio en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling start. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgverleners en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de “treeknormen”). 

 

Afspraak annuleren

 

Het verzetten of annuleren van een afspraak kan telefonisch. Onze officemanager kan een nieuwe afspraak voor u inplannen bij uw psycholoog. Bovenaan deze pagina staan de tijden waarop we telefonisch bereikbaar zijn. Buiten deze tijden kunt u de voicemail inspreken of een email sturen naar info@psychologenpraktijkspel.nl

Een gemaakte afspraak moet minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd. Voor afspraken op een maandag moet u dit op vrijdag vóór 13.00 uur doen. Afspraken die later of niet worden afgezegd worden in rekening gebracht tegen een tarief van € 80,00. Deze kosten worden niet gedekt door uw zorgverzekeraar.

 

Formulieren

 

Klik hieronder om aan te melden

 

Aanmeldformulier  

 

Nadat u zich heeft aangemeld bij de praktijk ontvangt u een bevestigingsmail met een afspraken- en informatieformulier mocht u deze niet geopend krijgen in de bevestigingsmail, dan kunt u deze hier downloaden

 

Afspraken- en informatieformulier