Ardine van den Hurk

Mijn naam is Ardine van den Hurk. Sinds juni 2019 ben ik werkzaam bij SPEL in Oirschot en Berkel-Enschot.

Ik heb lange tijd  als orthopedagoog / psycholoog  gewerkt binnen verschillende vormen van (speciaal) onderwijs waarbij diagnostiek en behandeling van kind en jeugdigen met sociaal-emotionele en leerproblemen en het adviseren/ coachen van ouders en leerkrachten centraal stonden. Nu werk ik alweer een aantal jaren met veel plezier binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Binnen SPEL richt ik me zowel op de behandeling van volwassenen als op diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen, een combinatie die ik erg leuk vind. Er is ook oog voor de context waarbinnen klachten zijn ontstaan en dat wet er goed gaat.

Diagnostisch onderzoek kan plaats vinden om zicht te krijgen op de factoren die een rol spelen bij de zorgen/problemen die er zijn en richt zich bijvoorbeeld op ontwikkelingsproblemen of sociaal-emotionele problemen.

Binnen de behandeling wil ik graag samen met jou op zoek gaan naar wat jou helpt bij het verminderen van je klachten.  Hierbij is het voor mij heel belangrijk dat je je gehoord en gezien voelt.  Afhankelijk van o.a. je klacht, je persoon en je leeftijd kijken we welke therapievorm het beste bij je aansluit. Afhankelijk van o.a. je klachten, je persoon en je leeftijd kijken we samen welke therapievorm het beste bij je aansluit.

In mijn werkwijze maak ik onder andere gebruik van cognitieve gedragstherapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie en mindfulness.

Werkzaam op maandag in Berkel-Enschot, dinsdag en donderdag wekelijks en vrijdag om de week in Oirschot.

@: ardine.van.den.hurk@psychologenpraktijkspel.nl

Registraties

big-registratienummer gezondheidszorgpsycholoog: 59050057025
big-registratienummer orthopedagoog generalist: 99050057031