Claudia Peloschek

Sinds juni 2015 werk ik bij SPEL psychologenpraktijk in Berkel-Enschot en Oirschot. Daarvoor heb ik met een onderbreking van 2 jaar (wegens verblijf in Thailand) bijna 15 jaar gewerkt bij een psychologenpraktijk in Tilburg.

Vakinhoudelijk heb ik me bekwaamd in psychodiagnostiek, cognitieve gedragstherapie, EMDR en daarnaast diverse trainingen gevolgd, o.a. mindfulness, lichaamsgerichte therapie en relatietherapie. Belangrijker dan vakkennis vind ik dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen, zodat ze in vertrouwen en openheid naar zichzelf en zijn/haar/hun leefsituatie durven te kijken.

Ik heb niet bij voorbaat alle antwoorden. De gesprekken zijn een gezamenlijke zoektocht. Helaas meestal vanuit een situatie waarin iemand zich ernstig belemmert voelt in zijn/haar levensgeluk. Doel van de gesprekken is om belemmerende patronen helder te krijgen, deze oordeelloos te onderzoeken, en te komen tot (zelf)acceptatie, en/of tot verandering en vervolgstappen waar nodig.

Ik lever daarin een bijdrage vanuit zowel mijn deskundigheid als mijn levenservaring. Mijn insteek is daarbij praktisch en pragmatisch, en ik nodig mensen uit om een andere manier van zijn of doen te (onder)zoeken. Ik kan daarbij zowel steunend als confronterend zijn.

Belangrijke motto’s voor mij zijn:
als slachtoffer heb je kans op medeleven, als ondernemer kans op geluk, en
Wie door angst en pijn heen liefde voor zichzelf en zijn medemens blijft voelen, gaat niet ten onder.

Werkzaam op dinsdag en woensdag in Oirschot en donderdag in Berkel Enschot.

@: claudia.peloschek@psychologenpraktijkspel.nl

Registraties:

big-registratienummer: 59061105125