Harm van Weert

Mijn naam is Harm van Weert. Sinds 2017 ben ik als psycholoog werkzaam binnen Libra Revalidatie & Audiologie waar ik samen met een specialistisch team mensen met chronische pijn, kanker, hartproblemen, longproblemen, amputatie en multitrauma klinisch en poliklinisch behandel. Daarnaast geef ik sinds 2020 af en toe les aan de universiteit van Tilburg en Utrecht. In 2022 ben ik gestart met de tweejarige vervolgopleiding tot gezondheidszorgpsycholoog. Vanuit deze opleiding zal ik in 2023 twee dagen in de week werken met volwassenen bij SPEL, locatie Hapert en Oirschot.

Ik heb passie voor mijn vak en het werken in de psychologie geeft me energie. Vaak hoor ik terug dat mensen gemakkelijk ‘de klik’ met me voelen en mijn heldere taal waarderen. Ben je bereid om actief te werken aan je doelen, dan heb ik alle vertrouwen dat we samen stappen kunnen zetten!

Opleidingen:

Cognitieve gedragstherapie; Exposure; Body Mind Language; Acceptance and Commitment Therapy (ACT); Mindfulness; Diagnostiek volgens het gevolgenmodel; Methodische Diagnostiek; Ontwikkelingspsychopathologie; E-Mental Health; Psychodynamische Psychotherapie.

Werkzaam op dinsdag in Hapert en donderdag in Oirschot.

@: harm.van.weert@psychologenpraktijkspel.nl